Κατηχητικά Σχολεία Ι. Ν. Αγ. Κυριακής - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

Κατηχητικά Σχολεία Ι. Ν. Αγ. Κυριακής

  Ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. [Ματθ. ιθ' 14]Από τις 12 Οκτωβρίου 2014 λειτουργούν τα κατηχητικά μας σχολεία κάθε Σάββατο και κάθε φορά ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Σάββατο. Τα κατηχητικά σχολεία του Ναού μας λειτουργούν κάθε Σάββατο 16:30 με 18:00 για όλες τις βαθμίδες. Συγκεκριμένα η Προσχολική Βαθμίδα με υπευθύνους κατηχητές την κ. Λαμπρινή Μπασιούρη και τον κ. Ιωάννη Μπαμπατζιάνη και η Κατώτερη – Μέση Βαθμίδα με υπευθύνους κατηχητές τον κ. Σωτήριο Σαρβάνη, την κ. Μαρίνα Ξυνού και την κ. Χριστίνα Κωστοπούλου. Υπεύθυνος για τα κατηχητικά σχολεία είναι ο εφημέριος του Ναού μας, π. Διονύσιος Κλιμάνογλου.
Σε μια εποχή, όπου τα αδιέξοδα της ζωής μας πληθαίνουν, η ανασφάλεια κυριαρχεί, το άγχος μας πλήττει, ενώ για όλα αυτά δεν βρίσκεται από πουθενά ελπίδα σωτηρίας, εν τούτοις ο μόνος εγγυητής της Σωτηρίας μας είναι ο ίδιος ο Χριστός μας! Στόχος λοιπόν είναι να μάθουν τα παιδιά:
  • καλύτερα τις αλήθειες της πίστης μας
  • τη συνέπεια, τη συμμετοχική παρουσία, την ομοφωνία
  • το βιωματικό πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη
  • να σέβονται παράλληλα και τη μοναδικότητα του καθενός
 Αλλά πάνω απ” όλα, τα παιδιά να διδαχθούν… Χριστό!
 Εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στην Εκκλησία και στο κατηχητικό, γιατί πολλά έχουν να διδαχθούν. Πιστεύουμε ότι θα μας συμπαρασταθείτε στην προσπάθεια αυτή και θα έχουμε τη συνεργασία σας. Περιμένουμε παιδιά όλων των βαθμίδων, αγόρια και κορίτσια, από Νήπια μέχρι και Λύκειο!
  
Με πολλές ευχές και εκτίμηση,
η Κατηχητική Ομάδα του Ναού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add