Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα με 24 με 30 Νοεμβρίου. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα με 24 με 30 Νοεμβρίου.

Τι μας περιμένει στην ερωτική μας ζωή την εβδομάδα 24 με 30 Νοεμβρίου;


ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Χρησιμοποίησε τη λογική σου για να εξουδετερώσεις ασάφειες και αμφιβολίες. Αυτές μπορεί να μην αφορούν (μόνο) τη συντροφική σου σχέση, αλλά όλες, όλες έχουν σημασία άλλωστε αυτή την περίοδο. Οι σχέσεις για εσένα αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιθανό να αποτελούν πεδίο μάχης και να μην είναι και το ευκολότερο να ανταπεξέλθεις ή να διαχειριστείς κάποιες από αυτές. Όπως όλα όμως, και αυτή η φάση θα κάνει τον κύκλο της.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Οι μέρες είναι αρκετά συναισθηματικές και το ίδιο και η επικοινωνία. Μπορεί λοιπόν στην περίπτωσή σου να έχεις επαφή με έναν άνθρωπο από το εξωτερικό ή με κάποιον που θα γνωρίσεις σε ένα ταξίδι και να φουντώσει το αίσθημα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να επιφυλάσσει ένα πλοίο, ένα τρένο ή ένα αεροπλάνο.
Do it: Καρκίνος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Αυτή την περίοδο, μπορείς να λύσεις τα θέματά σου, κυρίως με βάση τη λογική. Και η λογική λέει ότι και οι συναισθηματικές διαδικασίες έχουν ενδιαφέρον και μπορούν να διευθετηθούν με αυτό που πολλοί θεωρούν «αντίθετη» ή «ασύμβατη» με αυτήν, τη λογική. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγκρίνουμε «συναίσθημα» και «λογική» και ότι αυτά τα δύο όχι μόνο μπορούν να συνυπάρχουν, αλλά πρέπει κιόλας. Στην προκειμένη περίπτωση, το συναίσθημα και η λογική λένε π.χ. ότι δεν μπορείς να κρίνεις μια υπόθεση με το σύντροφό σου με τον ίδιο τρόπο που θα κρίνεις μια αντίστοιχη με έναν συνεργάτη. Τον πρώτο τον αγαπάς και έχεις άλλη σχέση μαζί του ποιοτικά. Υ.Γ. Η ένταση μπορεί να φέρει και ασάφεια.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση με γερές βάσεις και προϋποθέσεις για εξέλιξη. Ο Ερμής και ο Κρόνος συναντιούνται στον έβδομο οίκο σου και φέρνουν λογική και σύνεση σε κάθε σχέση, ειδικά σε όποια δημιουργηθεί τώρα.
Do it:  Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Και μια μέρα ξυπνάς και σκέφτεσαι ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως τα έβλεπες, μπορεί η αγάπη να μην είναι τόσο ανιδιοτελής, μπορεί να πρέπει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου. Ίσως όμως και να ανησυχείς υπερβολικά και να παρανοείς. Αν θες να μιλήσεις και να επιχειρηματολογήσεις, στηρίξου σε γεγονότα, όχι σε ερμηνείες των γεγονότων που δίνεις εσύ και που με το συμπάθιο μπορεί να είναι και εντελώς λάθος.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η Αφροδίτη με τον Ουρανό πραγματοποιούν την πολύ αρμονική όψη τριγώνου, η οποία αφορά την κοινωνική και συντροφική σου ζωή, το αποτέλεσμα αυτής δεν θα ήταν περίεργο να είναι μια νέα σχέση, αρκετά έντονη συναισθηματικά και ίσως κομματάκι …ασυνήθιστη να την πεις; αλλόκοτη; Δεν είναι κακό τίποτα από αυτά, εξάλλου είσαι μάλλον ο πρώτος παρέα με τον Υδροχόο που πετάει τη σκούφια του για οτιδήποτε το περίεργο.
Do it: Ταύρος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο καλύτερος τρόπος για να λύσεις τις όποιες ασάφειες και να εξερευνήσεις κάθε είδος αοριστία που μπορεί να υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η λογική. Ο Ερμής και ο Κρόνος σού δίνουν ψυχραιμία και κυρίως ψύχραιμο λόγο που σε βοηθάει να κατανοήσεις τις ανάγκες του άλλου και τις δικές σου και να πράξεις αναλόγως.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου δίνει «λογικά» εφόδια (κριτική σκέψη κυρίως) για να αντιμετωπίσεις μια ερωτική υπόθεση που σε απασχολεί. Σου δίνει και το κουράγιο για να την δεις έτσι όπως είναι. Και το καλό είναι ότι τελικά μάλλον δεν απογοητεύεσαι καθόλου με αυτό που βλέπεις. Το ότι θέλει δουλειά όμως, είναι γεγονός, με τον Κρόνο τίποτα δεν είναι ακριβώς περίπατος.
Do it: Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Μερικές φορές, άλλα λέμε και άλλα πραγματικά εννοούμε και φυσικά το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν αξεκαθάριστα σημεία που έχουν προκύψει από άκυρες επικοινωνίες. Γύρω στις 27, τα συναισθήματα είναι (ευχάριστα) έντονα αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να πεις ή να ακούσεις πράγματα που να δημιουργήσουν ερωτηματικά. Μην τα αφήνεις να περνάνε, χωρίς να ξεκαθαρίζονται.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η Αφροδίτη και ο Ουρανός επικοινωνούν αρμονικά και μπορεί να φέρουν αλλοπρόσαλλες και έντονες γνωριμίες. Μπορεί να σε προβληματίζει και να σε ενθουσιάζει συνάμα το γεγονός ότι σε προσεγγίζουν ή σου αρέσουν άτομα κάπως διαφορετικά από ό, τι συνήθως. Αυτό, βέβαια, μπορείς απλώς να το αποδεχτείς και να το διασκεδάσεις μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.
Do it: Λέων
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.  Δίδυμοι

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο Ερμής εκτός από πλανήτης των συζητήσεων και της λογικής σκέψης είναι και κυβερνήτης σου και δεν φτάνει που, όπως είπαμε, Ερμής ίσον λογική, στις 26 βρίσκεται και σε σύνοδο με τον Κρόνο, που Κρόνος ίσον μέθοδος, ψυχρότητα, αυστηρότητα. Όλα λοιπόν περνάνε από το νου σου πρώτα, και τα επεξεργάζεσαι με έναν σύνθετο μεν, αλλά πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό φυσικά και μπορεί να βοηθήσει στην επικοινωνία σου με τον άλλον για παράδειγμα, μπορείς δηλαδή να λύσεις προβλήματα, να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου ή τι θέλει να σου πει ο άλλος και άλλα τέτοια. Αλλά βάλε και λίγη ζεστασιά σε όλο αυτό, γιατί παγώσαμε.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Τα υπονοούμενα αυτές τις μέρες πρέπει να είναι μόνο θετικά, να υπονοείς αισθησιασμό, ενθουσιασμό, ότι π.χ. γοητεύεσαι. Αλλά να υπονοείς ότι παρεξηγήθηκες ή ότι στράβωσες θα αποτελέσει επικό fail. Σε μια τέτοια περίπτωση, αυτό που θα βοηθήσει θα είναι οι ξεκάθαρες και σταράτες κουβέντες, τώρα που έχεις την ευκαιρία να συναντά ο Κρόνος τον Ερμή στον τρίτο οίκο σου και που μπορείς να εμπιστευτείς τη λογική σου όσο ποτέ άλλοτε.
Do it: Ζυγός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Πάλι καλά που εκτός από τα αρνητικά ξεσπάσματα, υπάρχουν και τα θετικά, όπως αυτά που προκύπτουν στην επικοινωνία, όταν η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια αρμονική όψη που αφορά τη συντροφικότητα. Εντάξει, σαφώς έχει και ένα κομμάτι ρουτίνας μια σχέση και θα το έχει πάντα, σόρρι κιόλας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η διαδικασία της «αγάπης» δεν είναι κάτι συναρπαστικό, ακόμη και όταν ο έρωτας έχει τις διακυμάνσεις του.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Με την όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανό να εκφράσεις έντονα τα συναισθήματά σου ή και κάποιος να εκφράσει τα δικά του σε εσένα και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα έκδηλο.
Do it: Παρθένος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η σύνοδος του Κρόνου με τον Ερμή πέρα από τη λογικότατη σκέψη και τις αντίστοιχες πράξεις, φέρνει και μια απίστευτη επικοινωνιακή ικανότητα επί της ουσίας, η οποία σε βοηθάει να ασχοληθείς πρώτα από όλα με θέματα του εαυτού σου και προσωπικής σου φροντίδας. Γιατί από εκεί ξεκινάει και η καλή σχέση με τον άλλον. Από την καλή σχέση με τον εαυτό. Υ.Γ. Πρόσεχε τις οικονομικές συναλλαγές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή το σύντροφό σου, εγκυμονεί κίνδυνος χαζοπαρεξηγήσεων.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Θα μου πεις, μα ο Κρόνος δεν είναι στρυφνός; Η απάντηση είναι ότι όχι, δεν είναι πάντα στρυφνός, όταν πραγματοποιεί θετικές όψεις με άλλους πλανήτες, όπως τώρα με τον Ερμή, μπορεί να γίνει και γλυκός, και να προσφέρει λογική σκέψη, ενδιαφέρον για τα όρια και τη μέθοδο, ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία και νέες σχέσεις με σοβαρότητα.
Do it: Ζυγός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Δεν είναι μόνο ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί, είναι και ότι σχηματίζει μια εκπληκτική όψη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον οίκο του έρωτα, μια γωνία γεμάτη πάθος, εκπλήξεις και πολύ συναίσθημα, α, και πολύ σεξ. Να θυμάσαι ότι το πιο πιθανό αυτή την περίοδο είναι ό, τι δίνεις, να παίρνεις. Όσο περισσότερη αφοσίωση και αγάπη δώσεις, τόσο θα πάρεις κι εσύ από αυτά.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό (η πρώτη στο ζώδιό σου, ο δεύτερος στον Κριό που για σένα σημαίνει έρως, πάθος και σχέση) είναι τόσο αρμονική και φέρνει τόσο έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια που δεν γίνεται, κάπως θα την καταλάβεις αυτές τις μέρες. Η γοητεία σου είναι μοναδική και απαστράπτουσα και αν αρχίσεις να κυκλοφορείς λίγο περισσότερο (ίσως έχεις την τάση για κλείσιμο αυτές τις μέρες και δεν πρέπει) θα δεις ότι η αντιμετώπιση των άλλων δεν είναι ακριβώς αυτή που ήταν, αλλά σαφώς πιο θετική.
Do it: Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Είτε η επικοινωνία δεν είναι πολύ ξεκάθαρη γενικά, είτε υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου, μια αοριστία που σε προβληματίζει ή και σε νευριάζει. Συγκρατήσου, γιατί οι ασάφειες με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι στο πρόγραμμα και δύσκολα τις αποφεύγουμε όλοι, όχι μόνο εσύ. Μπορεί να μην έχεις τώρα αμέσως τις απαντήσεις που θα ήθελες να έχεις, αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος, αν κάνεις μερικές μέρες υπομονή. Τίποτα δεν θα μείνει αξεκαθάριστο.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Ο Ερμής και ο Κρόνος συναντιούνται στον ενδέκατο οίκο σου και αυτό είναι πάρα πολύ καλό (ναι, φυσικά πολλά καλά οφείλονται στον Κρόνο που είναι παρεξηγημένος), κυρίως για την κοινωνική σου ζωή, επειδή οι γνωριμίες που γίνονται τώρα είναι σοβαρές, μετρημένες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι και συναρπαστικές. Κρόνος σημαίνει σταθερότητα στο χρόνο. Και δύναμη, γενικότερα.
Do it: Σκορπιός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.  Ιχθύες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Πολύ πιθανό τους τελευταίους μήνες να αισθάνεσαι έντονα τις εσωτερικές συναισθηματικές διεργασίες που συντελούνται μέσα σου. Μπορεί να νιώθεις και λίγο άβολα μερικές φορές, όταν συνειδητοποιείς ότι κάποια σημεία στη σχέση σου θέλουν αρκετή δουλειά. Προτείνεται πάντως εκτός από το να προσπαθήσεις για τη σχέση, να καταλάβεις ακριβώς γιατί προσπαθείς. Επειδή αγαπάς, επειδή φοβάσαι τη μοναξιά, επειδή έτσι πρέπει; Τουλάχιστον ο λόγος καλό θα ήταν να σου είναι σαφής.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η Αφροδίτη ομορφαίνει την κοινωνική σου ζωή. Στον οίκο των ομάδων και των φίλων δεν μπορεί παρά να ευνοεί τις εξόδους και την αίσθηση ότι δεν είσαι μόνος, ότι είσαι «συνδεδεμένος» με μια ή περισσότερες ομάδες ανθρώπων και ότι είναι εύκολο και να προσεγγίσεις τους άλλους και να σε προσεγγίσουν. Βέβαια, ενώ μέσα στις ομάδες λειτουργείς άψογα, όταν το πράγμα πηγαίνει σε προσωπικό επίπεδο παθαίνεις μια αμηχανία, που μπορεί να εξελιχθεί σε παγωμάρα και που μπορεί να στείλει τον άλλον εντελώς αδιάβαστο.
Do it: Ιχθύες
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

ΙΧΘΥΣ


Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Αν κάποιες σχέσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτές τις μέρες, αυτές είναι κυρίως οι επαγγελματικές. Από τη μία σε όλες τις σχέσεις, ιδίως στις προαναφερόμενες, υπάρχουν ασάφειες που μπορούν να δημιουργήσουν επικοινωνιακά κενά, από την άλλη υπάρχουν και οι πολύ θετικές πλευρές, ίσως με κάποιες νέες συνεργασίες που δημιουργούνται. Όσον αφορά τους συντροφευμένους Ιχθύς, η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο είναι αυτή που τελικά θα βάλει τα πράγματα μέσα σε μια σειρά και θα μειώσει το χάος που μερικές φορές τείνεις ο ίδιος να προκαλείς.
Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο εξομαλύνει την επικοινωνία και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Και το σημαντικότερο, σου δίνει τη δυνατότητα ξαφνικά να δεις με διαφορετικό μάτι έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα ψιλοαγνοούσες ή είχες κατατάξει σε άλλη κατηγορία, π.χ. στους φίλους. Μια στιγμή, ένα βλέμμα, μια σπίθα, αρκούν για να φέρουν τα πάνω κάτω, ξέρεις.
Do it: Υδροχόος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αιγόκερως

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add