Just Friends: 10 σημάδια ότι σε βλέπει μόνο σαν φίλο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2015

Just Friends: 10 σημάδια ότι σε βλέπει μόνο σαν φίλο

 Σε όλους έχει συμβεί η κοπέλα που τους αρέσει και κατάφεραν να γνωρίσουν να μην βλέπει τίποτα παραπάνω από μια φιλία. Αν αναγνωρίσεις όμως τα σημάδια γρήγορα κάτι μπορεί να προλάβεις να σώσεις. Ή να φύγεις τρέχοντας και να μην χάσεις άλλο χρόνο από την έρευνα για την επόμενη. 
Είναι τελείως χαλαρή
Οκ. Μπορεί μερικές φορές να το παίζει για να μην την καταλάβεις, αλλά σίγουρα αν ενδιαφέρετε για σένα μια νευρικότητα θα υπάρχει. Σίγουρα θ’ αναρωτιέται μέσα της αν θα κάνεις καμία κίνηση, αν τελικά σου αρέσει, όποτε εξ’ ου και η νευρικότητα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα είσαι μαζί της πρόσεξέ την λίγο παραπάνω και κατάλαβε που μπλοφάρει και που όχι.

Δεν γελά ποτέ με τ’ αστεία σου
Μπορεί να μην φημίζεσαι για το χιούμορ σου, αλλά αν θέλει να είναι αρεστή σ’ εσένα τότε θα γελάσει ακόμα και από ευγένεια. Αν δεν το κάνει, ή δεν την ενδιαφέρεις καθόλου ώστε να είναι ευγενική μαζί σου, ή δεν προσέχει καθόλου τι λες. Κανένα πάντως από τα δύο δεν είναι καλό σημάδι.

Αναφέρει συνεχώς άλλες γυναίκες
Στο έχω ήδη πει χιλιάδες φορές ότι οι γυναίκες είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικές. Έτσι, μια κοπέλα που ενδιαφέρεται για σένα δεν θέλει με τίποτα να βάλει και άλλες στο παιχνίδι. Δεν την συμφέρει να αναφέρει άλλες γυναίκες γιατί πολύ απλά έτσι επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου αλλού και όχι σ’ εκείνη. Οπότε αν συνέχεια σου μιλά για άλλες γυναίκες κατάλαβες πολύ καλά τι συμβαίνει.

Γίνετε πάντα το δικό της
Όταν είστε έξω χαζεύετε βιτρίνες, πάτε συνέχεια στο αγαπημένο της καφέ κτλ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε το δικό σου; Που πήγατε στο δικό σου αγαπημένο καφέ ή δέχτηκε να σε συνοδέψει στην έκθεση αυτοκινήτων; Μια γυναίκα που σε θέλει να ξέρεις ότι είναι πάντα έτοιμη να δοκιμάσει καινούριες εμπειρίες και πράγματα που σ’ ευχαριστούν.

Σε αποκαλεί φίλο
Όταν μιλά για σένα λέει θα πάω για καφέ μ’ ένα φίλο, ή σε συστήνει σαν ο φίλος μου ο Κώστας κτλ. Πίστεψέ με, αν ενδιαφερόταν πραγματικά για κάτι παραπάνω, δεν πρόκειται με τίποτα να έβαζε στο μυαλό σου τη λέξη φίλος.

Τίποτα δεν μοιάζει με ραντεβού
Αν δεν σε βλέπει ερωτικά δεν θα ήθελε με τίποτα να παρεξηγηθεί. Όποτε αποφεύγει τις προτάσεις σου που μοιάζουν με ραντεβού, όπως δείπνο, ποτό, σινεμά, πάντα οι δυο σας. Από την άλλη όποτε είστε οι δύο σας κρατά τις αποστάσεις της, τόσο για να μην την παρεξηγήσεις εσύ, όσο και όποιοι μπορεί να την δουν.

Σου ζητάει χάρες
Αρχικά θέλει να δανειστεί κάποια cd σου, μετά να πας να την πάρεις από το γιατρό γιατί έχει το αυτοκίνητο στο συνεργείο και στη συνέχεια να την βοηθήσεις στην μετακόμιση. Αν ήσασταν μαζί τότε είναι λογικό. Αφού όμως δεν είστε, τότε αποκλείεται να στα ζητούσε. Απλά γιατί σκοπός της θα ήταν να κλέψει την καρδιά σου πρώτα και μετά να σε βάλει στη ζωή της. 

Το τρίτο πρόσωπο
Κλασσικό τρικ των γυναικών για να αποφορτίσουν λίγο την κατάσταση. Όταν είναι να βγείτε οι δύο σας, χωρίς να σου πει τίποτα φυσικά, φέρνει κι άλλο ένα άτομο μαζί. Έτσι για να μην χρειάζεται συνέχεια να μιλάτε οι δύο σας και για να μην είναι το ενδιαφέρον σου στραμμένο μόνο πάνω της.

Κοντά τα χέρια της
Παρατήρησε αν σε αγγίζει καθόλου, έστω και τυχαία. Αν σε χτυπά στο μπράτσο όταν λες κάτι αστείο, αν σου πιάνει το χέρι για να σε τραβήξει να αλλάξετε κατεύθυνση κτλ. Αν ναι είσαι σε καλό δρόμο. Αν όχι, τότε ή σε βλέπει σαν φίλο, ή είναι απίστευτα ντροπαλή. Κάνε ένα τεστ για να το καταλάβεις. Πες τι ωραία νύχια και πιάσε το χέρι της και καλά να δεις. Ή βρες κάτι άλλο για να την αγγίξεις κατά λάθος και τσέκαρε αντιδράσεις.

Σου μιλά για άλλους άντρες
Θα μου πεις είναι προφανές, αλλά μην ξεχνάς ότι πολλές φορές εθελοτυφλούμε, αρά οφείλω να το πω κι αυτό. Αν λοιπόν βλέπεις να σου μιλά για τον πρώην της, ή για κάποιον από τη δουλειά, ή για έναν καινούριο γκόμενο που γνώρισε χτες, τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα τα λέμε μόνο σε άντρες φίλους απλά για να έχουμε και μια αντρική γνώμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add