Sites για να γράφεις άρθρα επί πληρωμή - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

Sites για να γράφεις άρθρα επί πληρωμή


Τα καλύτερα sites που πληρώνουν για να γράφεις άρθρα και reviews, γνωστά ως Pay Per Post Sites. Χιλιάδες Bloggers βγάζουν λεφτά από το σπίτι τους κάνοντας Blogging, γιατί όχι και εσύ;

Τι είναι τα Pay Per Post Sites;

Η ιδέα των Pay Per Post Sites βασίζεται στη δυναμική που έχουν αναπτύξει τα Blogs σε όλο τον κόσμο την τελευταία δεκαετία. Το Blogging για τους περισσότερους αποτελεί ένα χόμπι, αλλά για το 2% - 10% είναι τρόπος ζωής και αποφέρει εισόδημα ως κύρια ενασχόληση. Τα Pay Per Post Sites προσφέρουν χρήματα στους Bloggers που διατίθενται να γράψουν άρθρα με τη δική τους γνώμη για εταιρίες, προϊόντα, υπηρεσίες, ή για θέματα που γνωρίζουν. Η λογική που ακολουθούν είναι απλή: Διαλέγεις τη θεματολογία γράφοντας το δικό σου μοναδικό άρθρο και πληρώνεσαι.

Γράφοντας άρθρα επί πληρωμή.

Γράφοντας άρθρα επί πληρωμή είναι ένας τρόπος για να συμπληρώσεις το εισόδημά σου από το internet. Βέβαια δεν αποκλείονται και οι περιπτώσεις των ανθρώπων που έχουν γράψει πολύ πετυχημένα άρθρα, τα οποία διαβάζονται από μια μεγάλη μερίδα αναγνωστών στο internet, κερδίζοντας έτσι ένα πραγματικό εισόδημα. Η πραγματικότητα είναι ότι όπως σε όλους τους τομείς, κάποιοι θα πετύχουν και πολλοί θα αποτύχουν. Αλλά επειδή κανείς δε γνωρίζει εκ των προτέρων την απάντηση για το ποιοι θα πετύχουν, θα έλεγα ότι σε όποιον αρέσει το γράψιμο ή το blogging αξίζει να το δοκιμάσει. Τα Pay Per Post Sites αφορούν δυο κατηγορίες:
Bloggers. Όσοι ήδη γράφουν σε ένα blog μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα να προσθέσουν κάποια άρθρα επί πληρωμή στο προσωπικό τους blog. Σε αυτή την περίπτωση κάθε άρθρο έχει προκαθορισμένο κέρδος ανάλογα με το μέγεθός του και την παγκόσμια κατάταξη του blog.
Writers. Επειδή δεν έχουν όλοι κάποιο blog, μερικά sites προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας blog ενσωματωμένο στις ιστοσελίδες τους. Εδώ τα κέρδη προέρχονται αποκλειστικά από τις διαφημίσεις και δίνεται μια προμήθεια που υπολογίζεται ως ποσοστό επί των κερδών του διαφημιστικού χώρου.




SponsoredReviews - www.sponsoredreviews.com
Η SponsoredReviews είναι μια δημοφιλής υπηρεσία στην οποία οι διαφημιζόμενοι χρησιμοποιούν τη δύναμη της μπολογκόσφαιρας για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και να βελτιώσουν το SEO των ιστοσελίδων τους και ταυτόχρονα οι Bloggers πληρώνονται για να γράφουν ειλικρινή άρθρα για τις ιστοσελίδες ή τα προϊόντα αυτών.
Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την SponsoredReviews για να αγοράσουν άρθρα (Blog posts) σε τιμές από $5 έως μερικές εκατοντάδες δολάρια ως αντίτιμο της αύξησης των επισκεπτών τους από ποιοτικά Blogs.
Οι Bloggers μπορούν να κερδίσουν από $5 έως $1.000 για κάθε άρθρο, ανάλογα με την ποιότητα των άρθρων.
Οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.




iWriter - www.iwriter.com
Το iWriter αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για να ξεκινήσει κάποιος να γράφει άρθρα επί πληρωμή ως αρχάριος. Κατά το ξεκίνημα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο στα Standard writing projects, αλλά με λίγη προσπάθεια μπορεί κάποιος να γίνει Elite Writer και να κερδίζει +15€ από κάθε άρθρο!
Το iWriter πληρώνει μέσω Paypal 2 φορές την εβδομάδα, αρκεί τα έσοδα να είναι τουλάχιστον 25€.




Shvoong - www.shvoong.com
Η Shvoong είναι μια γνωστή πλατφόρμα που προσφέρει σε οποιονδήποτε την ευκαιρία να γράψει Reviews ή άρθρα για οποιοδήποτε θέμα θέλει με τα δικά του λόγια, χωρίς να επιτρέπεται το copy - paste. 
Η Shvoong πληρώνει προμήθεια 10% επί των κερδών που έχει από το διαφημιστικό χώρο. Αυτό συνεπάγεται στο ότι όσο μεγαλύτερη είναι η επισκεψιμότητα των άρθρων, τόσο μεγαλύτερα και τα έσοδα.
Η Shvoong πληρώνει τους αρθρογράφους όταν τα κέρδη τους φτάσουν τα $10 μέσω PayPal.




Squidoo - www.squidoo.com
Το Squidoo είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες για αρθρογράφους, κατά την οποία οι αρθρογράφοι (lensmasters) μπορούν να δημιουργούν σελίδες (lenses) και να γράφουν για οτιδήποτε τους ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα να κερδίζουν χρήματα.
Όλα τα έσοδα του Squidoo προέρχονται από τις διαφημίσεις και τα Affiliate links. Οι αρθρογράφοι του Squidoo μπορούν να γράφουν κείμενα και να χρησιμοποιούν τα Affiliate modules (Amazon, Ebay, Cafepress, iTunes), χωρίς να είναι απαραίτητα Affiliates.
Το Squidoo προσφέρει στους αρθρογράφους 50% προμήθειες από τα κέρδη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add