Το restaurant – wine bar 12 γράδα υποδέχεται το Κτήμα Κόκκινος και το Τυροκομείο Τρεμπελή και οργανώνει μια μοναδική βραδιά οίνου και γεύσης την Πέμπτη 05 Φεβρουαρίου 2015. 
Το τυροκομείο Τρεμπελή με έδρα τη Νάουσα παράγει ποιοτικά τυριά, με ξεχωριστές γεύσεις χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Χρησιμοποιώντας μόνο γνήσιο ελληνικό γάλα από οικογενειακές φάρμες, με σύγχρονες μεθόδους στηριγμένες στην παράδοση, δημιούργησε μια γκάμα τυριών με σκοπό να γνωρίσουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι τις αληθινές γεύσεις και τα αρώματα που χαρίζουν τα τυριά μας.
Το κτήμα Κόκκινος βρίσκεται στη ζώνη Π.Ο.Π. Νάουσας, στο δρόμο προς το Αρκοχώρι, όπου με μεράκι και αγάπη κάθε καινούρια χρονιά υποδέχεται και οινοποιεί από ιδιόκτητους αμπελώνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια μια μοντέρνα Νάουσα, με ιδιαίτερα αρώματα και χαρακτηριστικά που προκαλούν το ενδιαφέρον και φανερώνουν το terroir της περιοχής.
Ο chef Γιάννης Σαμούκας δημιουργεί ένα ξεχωριστό μενού υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μοναδικών κρασιών του Σταύρου Κόκκινου και των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζουν τα τυροκομικά προϊόντα του Σταύρου Τρεμπελή!
Το μενού περιλαμβάνει τέσσερα πιάτα και μια πιατέλα τυριών με τη συνοδεία τεσσάρων ξεχωριστών ποτηριών κρασιού. 
Μια εξαιρετική βραδιά με μεγάλο ενδιαφέρον για τους φίλους του κρασιού και όχι μόνο...

ενδεικτική ώρα προσέλευσης 21.00'
τηλέφωνο κρατήσεων: 2331.100.112 / 6976402400
Τιμή menu : 25.00 € ανά άτομο