Πανσέληνος στο Λέοντα. Άκουσε την καρδιά σου, απελευθέρωσε το φως και την ομορφιά της ψυχής σου. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015

Πανσέληνος στο Λέοντα. Άκουσε την καρδιά σου, απελευθέρωσε το φως και την ομορφιά της ψυχής σου.


Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο Λέοντα που γίνεται στις 4 Φεβρουαρίου;


Στις 4 Φεβρουαρίου, ώρα 1:08 π.μ. η Πανσέληνος γίνεται στις 14ο 47΄ του Λέοντα και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.
Ο Λέων είναι ένα σταθερό ζώδιο, γνωστό για την προσπάθειά του να αποδώσει καρπούς, την επιμονή του και τη γενναιοδωρία του. Ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς και είναι παρορμητικός και ενθουσιώδης.Αυτή η Πανσέληνος αναδύει τις φιλοδοξίες, την ισχυρή βούληση, την εξωστρέφεια, την ακτινοβολία, την αυτοπεποίθηση, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα, τα παιχνίδια, τα χόμπι.Τονίζει τα έντονα συναισθήματα και τις ερωτικές μας επιθυμίες, μας καλεί να θέσουμε την προσωπική μας σφραγίδα σε ό, τι κάνουμε, να βιώσουμε τη συγκίνηση ενός ερωτικού ειδυλλίου, να εκφραστούμε με την καρδιά μας ή να παίξουμε με τα παιδιά. Αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί τη μεγάλη φιλοδοξία, τη δύναμη της αγάπης, του πάθους και της απόλαυσης. Μπορεί να νιώσουμε έμπνευση και να αισθανθούμε ελεύθεροι. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση, να γίνουμε περισσότερο κοινωνικοί και να βοηθήσουμε τους άλλους. Αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση αλλά και λαχταράμε την έγκριση και την αναγνώριση. Κυνηγάμε τα φώτα της δημοσιότητας ή θέσεις ηγεσίας. Υπάρχει μια συναισθηματική ανάγκη να λάμψουμε και να λάβουμε τον έπαινο από τους άλλους.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ.


Μια χαρούμενη, ισχυρή και γεμάτη συναισθήματα ενέργεια σας χαρίζει αυτή η Πανσέληνος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον ευεργέτη Δία και τρίγωνο με τον αναμορφωτή και αφυπνιστή Ουρανό. Κάτω από αυτή την Πανσέληνο, σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι, καθώς έχετε αυτοπεποίθηση και πίστη στα ιδανικά και το σκοπό σας. Η προσωπική σας θέληση, οι ανάγκες σας και τα συναισθήματά σας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, εκφράζεστε ελεύθερα, χωρίς φόβο ότι θα απορριφθείτε. Ο Δίας κυβερνά την τύχη, την επέκταση και την ηθική και με αυτή την ευνοϊκή σύνοδο, προβάλλετε τις ιδέες σας σε ένα ευρύτερο κοινό, εκδηλώνετε την αγάπη σας και τη γενναιοδωρία σας στους αγαπημένους σας. Με τον πλανήτη της ιδιοφυΐας και της επανάστασης, τον Ουρανό, στον Κριό να σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη και το Νότιο Δεσμό, οι ιδέες σας θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων ή οι πράξεις σας κατευθύνονται από τα συναισθήματά σας. Και το αποτέλεσμα θα είναι η δημιουργία νέων προσωπικών σχέσεων ή να εισπράξετε αναγνώριση και έγκριση μέσα από μια παράτολμη και εκκεντρική συμπεριφορά. Γνήσιες ιδέες και σχέδια εξαπλώνονται με την ταχύτητα του φωτός και ξεπηδούν από την αποκλειστική ανάγκη σας να ξεχωρίζετε.
Τιμήστε τα συναισθήματά σας, πείτε πραγματικά το πώς αισθάνεστε, επιλέγοντας το φωτεινό δρόμο που σας δείχνει το θάρρος, την πίστη και την αυθεντικότητα,  αρετές που ενσαρκώνονται από την ευγενή, βασιλική πλευρά του Λέοντα. Εκφράζοντας (Λέων) την ανάγκη σας για αλλαγή (Ουρανός στον Κριό) και τη δημιουργία (Λέων) οδεύετε στην πνευματική σας εξέλιξη (Δίας).
ΚΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σας, θέλετε να διασκεδάσετε και να παίξετε ερωτικά, χωρίς να είστε διατεθειμένοι να σκεφτείτε αν θα γίνει η σχέση σταθερή, αλλά δεν θέλετε και να χάσετε το παιχνίδι. Έχετε μια αύρα αυτοπεποίθησης που είναι πολύ ελκυστική στο αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ σημαντική για σας τώρα κι αν είστε μόνοι, θα έχετε αρκετούς θαυμαστές, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, αναθερμαίνονται οι σχέσεις με τον αγαπημένο σας. Έχετε ένα θεατρικό ταλέντο να πείθετε τους άλλους κι αν είστε πωλητής, ηθοποιός ή αθλητής έχετε την εύνοια του φεγγαριού. Αυτή η Πανσέληνος σας δίνει τη δύναμη να προσελκύσετε ένα ολόκληρο ακροατήριο ή ένα μεγάλο κύκλο θαυμαστών.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, αισθάνεστε πιο συναισθηματικά με την οικογένειά σας και στο σπίτι σας, και τα αγαπημένα σας πρόσωπα υλοποιούν την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια, χαρίζοντάς σας κινητήρια δύναμη και θετική ενέργεια. Η οικονομική ασφάλεια είναι επίσης πολύ σημαντική για σας, έτσι ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με την ακίνητη περιουσία σας ή κάνετε ό, τι χρειάζεται για να έχετε γη ή ένα ακίνητο. Τώρα δεν σας ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά θέλετε να εργάζεστε μόνοι, στο σπίτι σας. Αν πράγματι βγείτε στο προσκήνιο, θα είναι μόνο για την προβολή ενός δημιουργικού έργου σας. Θα αισθάνεστε άνετα μόνο με το άμεσο οικογενειακό σας κύκλο και μεταξύ παλιών φίλων.

ΔΙΔΥΜΟΙΜε την Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, κάνετε αλλαγές και μετασχηματισμό στις αρνητικές σκέψεις σας, πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά πολύτιμο, διότι απελευθερώνετε την μπλοκαρισμένη διανοητική σας ενέργεια. Συνειδητοποιείτε τώρα ότι το να σκέφτεστε με αρνητικότητα, βάζετε φραγμούς στην ευτυχία της ζωής σας και κινείστε προς μια θετική προοπτική που θα βελτιώσει τη ζωή σας. Μπορείτε να εκφραστείτε εύκολα και έχετε χαρούμενη διάθεση, επιλέγοντας προσεκτικά τα λόγια σας, ώστε να μην έχουν αρνητικές επιπτώσεις στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είχατε τον τελευταίο καιρό δυσκολία στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας, τώρα διαλύεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, έχετε νέες ιδέες για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Είστε απλοί, άμεσοι και ειλικρινείς, και σοβαροί στις ενέργειές σας. Τώρα έχετε ανάγκη για όμορφα, πολύτιμα πράγματα και ένα ενδιαφέρον για την απόκτηση περισσότερων υλικών αγαθών. Η σεξουαλική σας  ικανοποίηση είναι εξαιρετικά σημαντική κι αν είστε μόνοι, έλκεστε από δυναμικούς, αλλά σταθερούς σεξουαλικούς συντρόφους. Αν για κάποιο λόγο αυτή η έλξη δεν σας φέρει μια ικανοποιητική σχέση, προτιμάτε τη μοναξιά σας. Αν είστε δεσμευμένοι, απολαμβάνετε με το σύντροφό σας αισθησιακές στιγμές, χωρίς να έχετε κανέναν ενδοιασμό να κάνετε ό, τι τον ευχαριστεί.

ΛΕΩΝ
Με την Πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, είστε ευαίσθητοι και προβάλλετε έντονα συναισθήματα. Έχετε την τάση να μιλάτε και να λέτε αυτό που σκέφτεστε μέσα στο μυαλό σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και δεν έχει σημασία κατά πόσο είναι αποδεκτό ή όχι από τους ακροατές σας. Στην πραγματικότητα, θέλετε τώρα να μιλάτε για τον εαυτό σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να ερωτευτείτε εύκολα κι αν είστε δεσμευμένοι, αυξάνεται η οικειότητα με το σύντροφό σας. Βάζετε τέλος στις αγάπες του παρελθόντος, γιατί αρχίζετε να κατανοείτε τις ανάγκες του εαυτού σας. Δείχνετε την αγάπη σας με τον καλύτερο τρόπο σε αυτούς που αγαπάτε, αλλά θα θέσετε και τα όριά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, ίσως νιώσετε κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις, λόγω καταστάσεων του παρελθόντος. Τώρα θέλετε να απομακρυνθείτε από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινής σας ζωής. Γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και έχετε ανάγκη να απελευθερώσετε όλη αυτή την μπλοκαρισμένη ενέργεια και να κάνετε εκκαθάριση από το κακό παρελθόν σας. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε το μέλλον σας με ανανεωμένη εμπιστοσύνη και περισσότερη σταθερότητα. Προσέξτε την κρίση σας για κάποια άτομα ή γεγονότα γιατί τώρα δεν θα είναι σωστή.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, είστε πρωτότυποι και εκκεντρικοί και απαιτείτε τη συναισθηματική ελευθερία σας στις σχέσεις σας, απλώς κρατώντας σε απόσταση τους άλλους. Αν είστε σε σχέση, ίσως να εκφράσετε στον αγαπημένο σας το φόβο της δέσμευσης. Ίσως τώρα βιώσετε μια συναισθηματική εσωτερική σύγκρουση, μεταξύ των ενδόμυχων συναισθημάτων σας που προσπαθούν να απελευθερωθούν και της ανάγκης σας να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική εγγύτητα στις σχέσεις σας. Ίσως να υπάρξουν ξαφνικές, ριζικές αλλαγές στον τρόπο της ζωής σας, ως απόδραση από τις ευθύνες της οικογένειας ή της συναισθηματικής πίεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, έχετε μια δίψα για επιτυχία, κύρος και φήμη. Τώρα δεν θέλετε να είστε οικονομικά εξαρτημένοι από κανέναν και αναζητάτε την υλοποίηση των φιλοδοξιών σας, αφού κατορθώνετε να λάμψετε στη σταδιοδρομία σας. Είστε καλοί στην οργάνωση και τη διαχείριση των άλλων, και ίσως κάποιοι να εξαρτώνται από σας στην εργασία σας, επειδή θα είστε εσείς ο διοργανωτής και ο ηγέτης. Τώρα προβάλλετε τα οργανωτικά και διευθυντικά ταλέντα σας, και κατ’ επέκταση, κερδίζετε την αναγνώριση και το σεβασμό των ανωτέρων σας και των υφισταμένων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, τα πνευματικά ενδιαφέροντά σας θα είναι απεριόριστα και θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για επέκταση των οριζόντων σας. Επειδή μπορείτε να απορροφήσετε τις νέες πληροφορίες εύκολα, αναπτύσσεστε και προχωράτε μπροστά. Για να ενισχύσετε τη θέση της σταδιοδρομίας σας, θα εξετάσετε τη λήψη επιπλέον εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή ακόμα μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι. Τώρα έλκεστε από άτομα καταρτισμένα, όπως εσείς, και οι οποίοι θα σας δώσουν πολλές υποσχέσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την πρόοδο και την ανάπτυξή σας. Είστε χαρούμενοι και μπορείτε να μεταδώσετε τον ενθουσιασμό σας, αξιοποιώντας τις δυνατότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με ό, τι είναι κρυμμένο και θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας. Μείνετε μακριά από παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, τη ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα. Έρχεστε τώρα αντιμέτωποι με το φόβο της εγκατάλειψης και των έντονων συναισθημάτων σας. Κάνετε προσπάθειες να εμβαθύνει η σχέση σας ή σας δίνεται η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, αν είχατε χωρίσει. Ίσως να έχετε κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο ή ξαναζείτε το παρελθόν. Τώρα αυτό το φεγγάρι σας δίνει την ικανότητα να δείτε στο βάθος των πραγμάτων, για το καλύτερο ή το χειρότερο: αυτό θα εξαρτηθεί από τις δικές σας επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, αν είστε μόνοι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα αισθάνεστε ότι έχετε μαζί κοινό πεπρωμένο. Αν είστε δεσμευμένοι και αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή έλλειψη συναισθήματος και στοργής, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διεκδίκηση των αναγκών σας και να μην προσκολλάστε στο σύντροφό σας. Είναι μια χρονική περίοδος όπου θα ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους, κάνοντας εξυπηρέτηση κατά κάποιο τρόπο. Το φεγγάρι σε αυτό τον τομέα του χάρτη σας, σας προσφέρει μπόνους στην καριέρα σας ή μια θέση που σας δίνει μια μεγάλη ώθηση προς την επιτυχία. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε τώρα το επίκεντρο της δημόσιας προσοχής.

ΙΧΘΥΣ
Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, θέλετε τώρα να αναγνωρίσουν οι άλλοι τι αξίζετε. Προσέξτε τις υπηρεσίες που παρέχετε, διότι η ανιδιοτελής και γενναιόδωρη φύση σας μπορεί να σας κάνει να δουλεύετε αφιλοκερδώς, χωρίς προσωπικό κέρδος. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε χαμηλή αυτοεκτίμηση και έλλειψη αυτο – αξίας, που θα σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε. Τώρα προβάλλετε τα ταλέντα σας και τις οργανωτικές σας ικανότητες πράγμα το οποίο είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε μια σημαντική θέση στην εργασία σας. Μόνο εργαζόμενοι αποτελεσματικά και οργανωτικά, θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add