Αποκλειστική συνέντευξη με έναν νέο τραγουδιστή - Τασος Αδαμοπουλος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015

Αποκλειστική συνέντευξη με έναν νέο τραγουδιστή - Τασος Αδαμοπουλος

Αγαπητοί αναγνώστες του magazino1. Σας παρουσιάζουμε την αποκλειστική συνέντευξη με τον νέο και ταλαντούχο Τασο Αδαμοπουλο! 
Γνωρίστε τον...
Καλησπέρα Tασο, Πες μας λίγα λόγια για εσένα
-Καλησπέρα, είμαι 22 χρονών, του '92 γεννηθείς, μένω στην Νάουσα Ημαθίας. Γεννήθηκα στην Γερμανία ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι, αλλά κάνω πολλές δουλειές όπως σερβιτόρος, εργάτης, γιατί όπως λένε και οι δικοί μου η δουλειά δεν είναι ντροπή.Από μικρός είχα το μικρόβιο μέσα μου ήθελα να τραγουδάω αλλά δεν το έκανα ντρεπόμουν πολύ.

Πως ξεκίνησες με το τραγούδι;
-Πριν δυο χρόνια λοιπόν ξεκίνησα με ένα πιάνο μόνο σε ταβέρνες και σε καφετέριες με ρεπερτόριο έντεχνο και είδα ότι αυτό είναι για μένα. Αυτή είναι η δουλειά μου. η αγάπη μου, τα συναισθήματα μου.

Συνάντησες δυσκολίες με την επιλογή σου να ασχοληθείς με το τραγούδι; Τι είναι αυτό που σου ανεβάζει την διάθεση και την ψυχολογία, ως τραγουδιστής;
-Δυσκολίες νομίζω συναντάς παντού σε κάθε δουλειά η νίκη όμως είναι όταν υπομένεις και επιμένεις και πιστεύεις στον εαυτό σου γιατί όπως λένε κάθε αρχή και δύσκολη. Σαν τραγουδιστής αυτά τα τρία χρόνια κατάλαβα ότι ο κόσμος είναι το παν να τον κάνεις να τραγουδήσει μαζί σου να περάσει καλά μαζί σου και στο τέλος αυτό που θα πάρεις αν τα κάνεις αυτά είναι ένα ζεστό δυνατό χειροκρότημα νομίζω αυτό είναι που ανεβάζει την διάθεση ενός τραγουδιστή.

Οι συγγενείς και φίλοι πως αποδέχτηκαν αυτή την απόφαση σου; Διέκρινες αλλαγή στον εαυτό σου πριν και μετά το τραγούδι;  Είναι νωρίς να κάνουμε αυτή την ερώτηση, αλλά για την έως τώρα πορεία σου, αναρωτήθηκες ότι ‘’ήμουν αλλιώς πριν το τραγούδι’’;
-Άνθρωποι που σ'αγαπανε σε στηρίζουν σε κάθε απόφαση που θα πάρεις γι'αυτο και οι φίλοι, συγγενείς και οι γονείς φυσικά, δεν είπανε κάτι κακό αλλά μόνο την απαραίτητη προσοχή.
-Στον εαυτό μου σαν Τάσος δεν έχω διακρίνει κάποια αλλαγή δεν το ξέρω βασικά γιατί νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πω ότι άλλαξα μετά το τραγούδι.

Με 4 λέξεις πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου; Ο ελεύθερος χρόνος σου, πως κυλάει;
-Οι τέσσερις λέξεις που θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου μάλιστα. Ευαίσθητος πολύ εγωιστής ανοιχτός άνθρωπος και λίγο αγχώδεις.
-Ελεύθερο χρόνο δεν έχω πολύ γιατί δουλεύω αρκετά συν ότι τραγουδάω αλλά όταν έχω χρόνο τραγουδάω καφέδες έξω ταινίες φίλους παρέα σχέση τα πάντα ότι προλαβαίνω το κάνω.
Με ποια τραγούδια είσαι δεμένος και ποια ήταν η πρώτη μουσική που άκουσες;


 -Τα τραγούδια που έχω δεθεί πραγματικά είναι αυτά που τα νοιώθω εγώ σαν τραγούδια μου σαν του εαυτού μου τα τραγούδια. Η πρώτη μουσική που άκουσα ήτανε τα λαϊκά Καζαντζίδη, Βιτάλη, Γλυκερία, αλλά και τούρκικα επίσης που μ'αρέσουν πολύ επίσης ακούγαμε και ινδικά στον παππού και την γιαγιά γιατί εκεί μεγάλωσα.

Ποιος-α είναι το στήριγμα σου σε αυτή τη δουλειά σου;
-Το στήριγμα σε αυτή την δουλειά είναι ο ίδιος μου ο εαυτός. Μόνος προσπάθησα να βρω για αυτήν την δουλειά να τραγουδάω. Στήριγμα έχω τους γονείς φίλους. 

Βίντεο κλιπ έκανες;
-Βίντεο κλιπ δεν έχω κάνει ακόμα αλλά θα ήθελα πολύ να προχωρήσω και να κάνω μια α καριέρα αργότερα και μακάρι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσω.

Κάνεις παρουσιάσεις, αυτό το διάστημα, ή συμμετέχεις σε συναυλίες; 
-Τώρα είμαι στα μπουζούκια στην Βέροια στα μαύρα μεσάνυχτα αργότερα ότι μας βγάλει ο δρόμος.

Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλη συνέχεια στο όνειρο σου με πολλές επιτυχίες!!
-Ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για την συνέντευξη...!


1 σχόλιο:

Αθανασιος, Μυτιλήνη είπε...

Συγχαρητηρια σε ολους. Απο το παιδι για την ασχολια του και το ονειρο του, μεχρι εσας που τον προβαλεται. Και παλι Μπραβο

add