Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στο Σύνταγμα-Χιλιάδες Έλληνες σε όλη τη χώρα στέλνουν μήνυμα στην Ευρώπη: Δεν περνούν οι εκβιασμοί - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2015

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στο Σύνταγμα-Χιλιάδες Έλληνες σε όλη τη χώρα στέλνουν μήνυμα στην Ευρώπη: Δεν περνούν οι εκβιασμοί


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης λίγο μετά τη συνάντηση Σόιμπλε - Βαρουφάκη. Πολίτες μαζεύονται και στον Λευκό Πύργο. Χωρίς αστυνομία και με ανοιχτή Βουλή (Pics+Vids)

Συγκέντρωση υπέρ των χειρισμών της κυβέρνησης και αλληλεγγύης στην προσπάθεια διαπραγμάτευσης το απόγευμα της Πέμπτης σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη.
Προηγήθηκε η συνάντηση Σόιμπλε - Βαρουφάκη και οι κοινές τους δηλώσεις.
Το κάλεσμα συμμετοχής ξεκίνησε από το Facebook παραπέμποντας σε ημέρες "Αγανακτισμένων" όταν και τότε οι κινητοποιήσεις είχαν ξεκινήσει από τα social media.
Η διαφορά όμως είναι πως τώρα, πρόκειται για μια συγκέντρωση συμπαράστασης στην κυβέρνηση, πράγμα πρωτοφανές για τη χώρα μας τα χρόνια της κρίσης.

Παράλληλα, στον χώρο του Συντάγματος δεν παρατάχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις. Εντύπωση προκαλεί το ότι ανοιχτές παραμένουν και οι θύρες της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add