5 από τα πιο πολυτελή ταξίδια με τραίνο στον κόσμο. Δείτε εικόνες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015

5 από τα πιο πολυτελή ταξίδια με τραίνο στον κόσμο. Δείτε εικόνες


Ελάτε να ταξιδέψουμε στου κόσμου τις ομορφιές με τραίνα πολυτελείας, από την Νότιο Αφρική έως την Ιαπωνία και από την Ισπανία στο Περού και από εκεί στα Ουράλια Όρη.
Ιαπωνία. Seven Stars.



Το υπερπολυτελές τραίνο των Ιαπωνικών σιδηροδρόμων διασχίζει το ορεινό νησί Κιούσου με προορισμό την πόλη Ρουστίκ Γιουφουίν, που φημίζεται για τις ιαματικές της πηγές.
Τα βαγόνια του Seven Stars είναι διακοσμημένα με κάθε λεπτομέρεια με χαρακτηριστική την Ιαπωνική τεχνοτροπία. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι τεχνίτες δούλεψαν χωρίς την χρήση καρφιών.


Η τραπεζαρία του τραίνου είναι επενδυμένη με ξύλο σε όλο του μήκος και πλάτος του, δίνοντας αρχοντική εικόνα.

Νότια Αφρική. Rovos Rail.

Ο σιδηρόδρομος της Νοτίου Αφρικής έχει τον μεγαλύτερο στόλο ανακαινισμένων τραίνων πολυτελείας, προσφέροντας ταξίδια ποιότητας.

Πολυτελή κρεβατοκάμαρα με όλες τις απαραίτητες ανάγκες του ταξιδιώτη.


Στην Τραπεζαρία του Rovos η πολυτέλεια είναι εμφανείς. Τα σκαλιστά στις κολόνες αλλά και σε όλο το βαγόνι είναι πιστά αντίγραφα βαγονιού του 1924.

Ισπανία: Al Andalus

Το Al Andalus διασχίζει την γραφική περιοχή της Ανδαλουσίας νότια της Ισπανίας, με αφετηρία την Σεβίλη η την Γρενάδα, σταματώντας σε σταθμούς με πολιτιστικά δρώμενα.

Το Al Andalus έχει βαγόνια που κατασκευάστηκαν το 1920 και χρησιμοποιούνταν από τους Βρετανούς μονάρχες που ταξίδευαν στο Calais και την Ριβιέρα. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν συνδυασμό της περιόδου της μεταλλοτεχνίας και του φωτισμού.

Περού. Explorer Άνδεων

Ταξιδεύοντας μέσα από τα υψίπεδα του Περού το τραίνο των Άνδεων διαπερνά τα δύσκολα δύσβατα ορεινά τμήματα του σιδηροδρόμου, για να φτάσει στο Κούσκο όπου βρίσκεται η λίμνη Τιτικάκα. Το Βαγόνι μπαρ με τα πανοραμικά παράθυρα δίνει στο ταξιδιώτη το ιδανικό σημείο για να θαυμάσει την απεραντοσύνη της φύσης.

Το βαγόνι, τραπεζαρία, σε στυλ πούλμαν της δεκαετίας του 1920, η ξύλινη επένδυση, τα χάλκινα στοιχεία και τα γεωμετρικά σχήματα στην οροφή δίνουν μια ιδιαίτερη κομψότητα στο βαγόνι εστιατόριο του τραίνου των Άνδεων.Το Golden Eagle στα Ουράλια Όρη


Το Golden Eagle είναι ο υπερσιβηρικός Express που μας ταξιδεύει μέσα από τα Ουράλια Όρη, τις στέπες και γύρω από την λίμνη Βαϊκάλη η οποία είναι η βαθύτερη λίμνη του κόσμου.

Το βαγόνι μπαρ του Golden Eagle μας παραπέμπει στην περίοδο των τσάρων με την παραδοσιακή ρώσικη επίπλωση, σε συνδυασμό με τους κρυστάλλους, αποδίδουν μεγαλοπρέπεια στο βαγόνι.

Μετάφραση, Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add