«Απλά Περιμένετε!» Το Ισλαμικό Κράτος Έχει Διαρρεύσει Λαθραία Χιλιάδες Τζιχάντ σε Ελλάδα και Ευρώπη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015

«Απλά Περιμένετε!» Το Ισλαμικό Κράτος Έχει Διαρρεύσει Λαθραία Χιλιάδες Τζιχάντ σε Ελλάδα και Ευρώπη



… Έχοντας τους ενσωματώσει στους μουσουλμάνους εισβολείς που περνούν τα σύνορα ως «πρόσφυγες»


«To ISIS προετοιμάζει τη μεγαλύτερη θρησκευτική εκστρατεία καθαρισμού που ο κόσμος έχει δει ποτέ».

Ιδρυτικό Μέλος που εργάζεται για Ισλαμικό Κράτος αποκάλυψε ότι η ομάδα έχει ήδη μεταφέρει λαθραία χιλιάδες μυστικούς τζιχαντιστές στην Ευρώπη … με πολλούς περισσότερα να έρχονται στη συνέχεια…

UK Express: Από τη Συρία, περισσότεροι από 4.000 συγκεκαλυμμένοι ένοπλοι του ISIS έχουν εισαχθεί λαθραία στα δυτικά έθνη – κρυμμένοι ανάμεσα σε αθώους προσφύγων.

Ο διακινητής του ISIS, ο οποίος είναι στα τριάντα του και περιγράφεται ως έχων στολισμένα κατάμαυρα γένια, αποκάλυψε πως η συνεχιζόμενη παράνομη λειτουργία είναι μια πλήρης επιτυχία. «Απλά περιμένετε,» χαμογέλασε.

Μιλώντας αποκλειστικά στο BuzzFeed, τόνισε πως το Ισλαμικό Κράτος λειτουργεί υπό τον όρο της ανωνυμίας και πιστεύει ότι είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει τα σχέδια για τη διείσδυση στις δυτικές χώρες.

Αυτοί που ακολουθούν την πεπατημένη διαδρομή, και φεύγουν υπολογιζόμενοι ως πρόσφυγες και μετανάστες, ταξιδεύουν κατά μήκος των συνόρων της Τουρκίας, στη συνέχεια, σε πλοία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ολόκληρη.

«Υπάρχουν τώρα πάνω από 4.000 έτοιμοι συγκεκαλυμμένοι ένοπλοι ISIS σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση» ισχυρίστηκε.

Ο γενεσιουργός είπε ότι η μυστική διείσδυση ήταν η αρχή ενός μεγαλύτερου σχεδίου να πραγματοποιούν επιθέσεις εκδίκησης στη Δύση σε αντίποινα για τον συνασπισμό αεροπορικών επιδρομών από την ηγεσία των ΗΠΑ. Είπε: «Αν κάποιος μου επιτίθεται τότε είναι σίγουρο ότι θα του ανταποδώσουμε την επίθεση».

«Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους εκμεταλλεύονται τη γενναιοδωρία των ανεπτυγμένων χωρών απέναντι στους πρόσφυγες που θέλουν να διεισδύσουν στην Ευρώπη».

Οι ένοπλοι τρομοκράτες του ISIS χρησιμοποιούν τους τοπικούς λαθρεμπόρους για να ταξιδέψουν ανάμεσα σε μια τεράστια πλημμυρίδα των παράνομων μεταναστών κατακλύζουν την Ευρώπη. Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια περίπου πρόσφυγες έχουν καταφύγει στην Τουρκία από μόνοι τους – απεγνωσμένοι για να ξεφύγουν από την αιματοχυσία στη Συρία.

Από τις πόλεις του τουρκικού λιμανιού, όπως η Σμύρνη και Μερσίνα, χιλιάδες πρόσφυγες επιχειρούν σε όλη τη Μεσόγειο με στόχο για την Ιταλία.

Στη συνέχεια, η πλειοψηφία συνεχίζει για πιο φιλόξενες χώρες όπως η Σουηδία και η Γερμανία, θέτοντας εαυτόν στις αρχές αιτούντες άσυλο. «Θα πάνε σαν να πρόκειται για πρόσφυγες», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add