ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Επιστρέφει στον διαγωνισμό της eurovision για 2η χρονιά! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2015

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Επιστρέφει στον διαγωνισμό της eurovision για 2η χρονιά!


Η EBU ανακοίνωσε σήμερα, αυτό που πολλοί υποψιαζόμασταν από την πρώτη στιγμή: Η Αυστραλία επιστρέφει στον διαγωνισμό της Eurovision για το 2016! Αν και η EBU μας διαβεβαίωνε πως η εμφάνιση της Αυστραλίας ήταν για μία και μόνο χρονιά για τα 60χρονα της Eurovision, σήμερα με μια ανακοίνωση τα πάντα άλλαξαν.
Η Αυστραλία όπως δηλώνει η EBU δεν έχει εξασφαλίσει την μόνιμη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Φέτος θα περάσει από την διαδικασία των ημιτελικών όπως και οι υπόλοιπες χώρες. Επίσης σε λίγες μέρες θα κάνει το ντεμπούτο της και στην Junior Eurovision που πραγματοποιείται στη Σόφια της Βουλγαρίας. Οι αντιδράσεις των εξοργισμένων fans είναι πολλές καθώς το κανάλι SBS δεν είναι μέλος της EBU. Όμως πολλά είναι και τα πανηγυρικά σχόλια ειδικά από Αυστραλούς fans του διαγωνισμού. Η Αυστραλία στην πρώτη της συμμετοχή με τον Guy Sebastian και το τραγούδι «Tonight Again» κατέλαβε την 5η θέση στον διαγωνισμό του 2015.

Οι συμμετοχές για την Eurovision του 2016 αναμένεται να είναι 41 συνολικά. Οι 35 από αυτές θα περάσουν από την διαδικασία των ημιτελικών.

Αντώνης Καρατζίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add