Η ''μόδα'' με την εφαρμογή του facebook για την Γαλλία. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2015

Η ''μόδα'' με την εφαρμογή του facebook για την Γαλλία.

Τα γεγονότα που έγινα στο Παρίσι εννοείται συγκλόνησαν τους πάντες. Γιατί χάθηκαν αθώες ψυχές!!!

Αυτό που δεν με συγκίνησε ήταν η μόδα που προωθήθηκε μέσω των social media για την τραγωδία που έγινε. Κανένας σεβασμός στα θύματα. Απο τα χρώματατης γαλλικής σημαίας  στα μνημεία μέχρι την ειδική εφαρμογή του facebook που προσθέτει μια διαφάνεια στη φωτογραφία σου με την σημαία.  Τραγικό!!

Πόλεμος στη Συρία...καμία διεθνής κίνηση.
Πνιγμοι οικογενειών....κανένα ενδιαφέρον.
Θέλετε και κάτι που το ζήσαμε στο πετσί μας;.... Ελληνική κρίση...αυτοκτονίες...παιδιά που κάηκαν ζωντανά για να έχουν ζέστη...ανθρώπους που αυτοκτόνησαν για τα χρέη!!!

Προσωπικά είδα προφίλ που πρόσθεσαν την ελληνική σημαία στα προφιλ τους.

Και ξαφνικά όλοι ευαισθητοποιήθηκαν με το γεγονός στη Γαλλία που ήθελα να το αναδείξουν και δημόσια.

Παρόμοια εφαρμογή είχε κάνει το  facebook με τα δικαιώματα των ομοφυλλόφιλων (όχι ότι έχω θέμα, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει τη ζωή του!!), αλλά ξαφνικά έγινε και αυτό μόδα με την πολύχρωμη διαφάνεια στα προφίλ.




Μερικες απο τις φωτογραφίες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ ειναι επεξεργασμενες. Σκοπος ηταν να παραπλανησουν τον κοσμο με ψευτικες ειδησεις.

Δεν φωτίστηκε με τα χρώματα της Γαλλίας η Ακρόπολη-“Μαϊμού” η είδηση

Η ιστορία ξεκίνησε χθες και όταν ένας χρήστης του Twitter, για τους δικούς του λόγους, αποφάσισε να… βάψει ψηφιακά τον Παρθενώνα, στα χρώματα της γαλλικής σημαίας και στη συνέχεια να αναρτήσει τη fake φωτογραφία στο Διαδίκτυο.

Αυτό ήταν και δε χρειάστηκε τίποτε περισσότερο ώστε όλη η Ελλάδα, λίγο αργότερα και από πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες να πληροφορηθεί για τη… «συμπαράσταση που δείχνει η Αθήνα στο Παρίσι, φωτίζοντας τον Ιερό Βράχο με τα χρώματα της Γαλλίας».

Ανάμεσα στα ΜΜΕ που την πάτησαν ήταν όλα τα έγκριτα ειδησεογραφικά sites, (SKAI, Καθημερινή Athens Voice).

Σχετικά άρθρα για την μόδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add