Θεσσαλονίκη, φωτογραφίες από τη δολοφονία ηλικιωμένου. Στη δημοσιότητα από την Αστυνομία - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

Θεσσαλονίκη, φωτογραφίες από τη δολοφονία ηλικιωμένου. Στη δημοσιότητα από την Αστυνομία



Το υλικό δημοσιοποιείται μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης,καθώς η Αστυνομία ζητάει πληροφορίες για τον δράστη.
Η δολοφονία με θύμα έναν 88χρονο σημειώθηκε το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου 2014, στην Ανω Πόλη, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία. Ο δράστης επέφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην τραχηλική χώρα του θύματος. 

Τον δράστη αναγνώρισαν από το υλικό αυτό αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναφέρθηκε επίσης στις αρχές ότι τον είχαν δει και άλλες ημέρες πριν από την ημέρα της δολοφονίας στη γειτονιά. 

H συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία, καθώς συντρέχει ανάγκη εντοπισμού και άμεσης σύλληψης του δράστη, προς εξυπηρέτηση της ανάγκης προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της συγκεκριμένης πράξης.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388340 και 388451. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add