Εντυπωσιάζει ο Παπαδόπουλος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2016

Εντυπωσιάζει ο Παπαδόπουλος



Από το καλό στο…καλύτερο εξελίσσεται η πορεία του Βασίλη Παπαδόπουλου στην Κύπρο, ο οποίος σκόραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι. 90λεπτο για Γιανούλλη, πάλεψε ο Τουμανίδης. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις επιδόσεις και τα νέα των δανεικών του Δικεφάλου από το paokfc.gr.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Παραλίμνι-Άρης Λεμεσού 2-2)

Ένα τέρμα ακόμα για τον Βασίλη Παπαδόπουλο με την φανέλα του Παραλιμνίου, αυτή την φορά κόντρα στον Άρη Λεμεσού. Ο νεαρός φορ στο 50′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την ομάδα του, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ είχε εξαιρετική παρουσία σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Δημήτρης Γιαννούλης / Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-Παναιτωλικός 0-1)

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης ο οποίος παρασύρθηκε στην μέτρια εικόνες της ομάδας του και δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έμεινε στον πάγκο, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Δημήτρης Πόποβιτς (ΑΕΖ-Καρμιώτισσα 1-0)

Ντεμπούτο στην Β’ κατηγορία της Κύπρου για τον Δημήτρη Πόποβιτς με την φανέλα της Καρμιώτισσας. Ο νεαρός εξτρέμ αγωνίστηκε για 75′ στην ήττα από την ΑΕΖ, όντας δραστήριος και ορεξάτος.

Γιάννης Τσολακίδης (Καλλιθέα-Πανελευσινιακός 1-2)

Ο νεαρός ακραίος αγωνίστηκε στα τελευταία 28 λεπτά της αναμέτρησης, βοηθώντας την ομάδα του να κρατήσει ένα πολύτιμο τρίποντο, μέσα στο Ελ Πάσο. Ο Τσολακίδης μάλιστα θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά έχασε μία σημαντική ευκαιρία πριν το φινάλε.

Σάββας Τουμανίδης (Άρης-ΑΟ Καβάλας 3-0)

Ντέρμπι για 38′ λεπτά στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής σε επιθετικό φάουλ παίκτη του Άρη, είδε πέναλτι και αποβολή κατά του ΑΟΚ, με αποτέλεσμα όλα να τελειώσουν εκεί. Ο Σάββας Τουμανίδης έβγαλε όλο το 90λεπτο έχοντας θετική παρουσία και διακρίθηκε για το μαχητικό του πνεύμα.

Κώστας Παναγιωτούδης / Νίκος Βασαΐτης (Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1)

Η ΑΠΕ Λαγκαδά κατάφερε στο 96′ να πάρει έναν σημαντικό βαθμό μέσα στην Δράμα. Ο Κώστας Παναγιωτούδης έπαιξε για 90 λεπτά χωρίς να ξεχωρίσει, ενώ ο Νίκος Βασαΐτης ήταν εκτός αποστολής λόγω ασθενείας.

Ο Ευθύμης Κουλούρης μπήκε στο τελικό στάδιο αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Πανσερραϊκός του Κρίστι Κιόσε είχε ρεπό καθώς αντιμετώπιζε τον Εργοτέλη, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add