Ticker

2/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ!!!Κίνηση ΜΑΤ!!!Οι Ρώσοι στον Έβρο!!!Παρακάμπτουν τα Στενά!!!ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!

Κίνηση ΜΑΤ!!!Οι Ρώσοι στον Έβρο!!!Παρακάμπτουν τα Στενά!!! 
Να λοιπόν που ενώ οι μεγάλο-πολιτικοί μας «ανήκουν εις στην Δύσιν» οι Έλληνες κοιτούν προς Ρωσία βάσει της αρχής των αμοιβαίων συμφερόντων. Αυτό είναι ίσως το δεδομένο που κράτα την Ελλάδα στην ζώνη της ουδετερότητας μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, γεγονός που θα προστατεύσει εν μέρει την χώρα μας σε περίπτωση ξεσπάσματος γενικευμένης σύρραξης στην ευρύτερη περιοχή

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Έβρου παραδέχθηκαν ότι ενδιαφέρονται για στενότατη εμπορική συνεργασία με την «Αρκούδα», υπενθυμίζοντας ότι «η πόλη της Αλεξανδρούπολης διαθέτει ένα μεγάλο λιμάνι, το οποίο επιτρέπει το διεθνές εμπόριο «παρακάμπτοντας» ολοκληρωτικά τα τουρκικά Δαρδανέλια και τον Βόσπορο», μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti και το Sputnik.

Ενδεχόμενη εφαρμογή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη, βάζει την βάση για την ανάπτυξη τεράστιας γεωοικονομικής και γεωστρατηγικής σημασίας σχέσεων μεταξύ της περιφέρειας της Κριμαίας και της ελληνικής περιφερειακής διοίκησης Έβρου, αλλάζοντας άρδην το γεωπολιτικό, εμπορικό και αμυντικό πλαίσιο των σχέσεων μας με την Μόσχα.

Επιπλέον θωρακίζει τον Έβρο έναντι της Τουρκίας, η οποία θα το σκεφτεί καλά πριν κάνει ό,τιδήποτε!

Η ρωσική περιφέρεια της Συμφερούπολης και το Εμπορικό Επιμελητήριο της ελληνικής περιοχή του Έβρου, υπέγραψαν σχετική εμπορική συμφωνία με στρατιωτικές προεκτάσεις.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης της Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη:

«Η Αλεξανδρούπολη γίνεται ένας σύνδεσμος ενέργειας μέσω της οποίας θα διακινούνται τα πάντα. Θα διαθέτει τρεις τεράστιες δεξαμενές πετρελαίου και ένα σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου. Επίσης μιας και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αιολικής ενέργειας, θα μπορούσαμε να μοιραστούμε αυτές τις τεχνολογίες με την Κριμαία. Οι κυρώσεις που επιβάλλονται στην Κριμαία, δεν θα εμποδίσουν τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο περιοχών».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια