Ντίσελντορφ: Ο Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, του Eλληνικού Λυκείου του Ντίσελντορφ απειλεί το site των έλληνων ομογενων - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

Ντίσελντορφ: Ο Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, του Eλληνικού Λυκείου του Ντίσελντορφ απειλεί το site των έλληνων ομογενων

Στο στόχαστρο για άλλη μία φορά βρίσκεται το Allesgr.de μετά από το σάλο που ξέσπασε όσον αφορά την ελληνική παιδεία στη Γερμανία.

Αυτή τη φορά ο ιδιοκτήτης του Allesgr.de κ. Αβραάμ Γκόσιος δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο από τονΑντιπρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Eλληνικού Λυκείου του Ντίσελντορφ..

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μία μέρα μετά το δημοσίευμα του Allesgr.de με την υπόθεση του μικρού Στέφανου. Στις 05.02.2016 στις 14:13 πρώτα λεπτά χτυπάει το κινητό του κυρίου Γκόσιου και στην απέναντι γραμμή βρίσκεται κάποιος κύριος Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με αυτά που μας είπε, διατελεί αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Eλληνικού Λυκείου του Ντίσελντορφ.

Καθώς λοιπόν ο κύριος Παπαδόπουλος ερωτήθη για ποιόν λόγο μας έχει καλέσει και πως μπορούμε να τον εξυπηρετήσουμε, απάντησε ότι γνωρίζει προσωπικά τον κύριο Μάμμοκαι ότι όλα αυτά που λέμε στο ρεπορτάζ δεν στέκουν, ενώ δε δίστασε να προσβάλει τον συνομιλητή του αποκαλώντας τον ηλίθιο δημοσιογράφο.

Καθώς ο κύριος Γκόσιος διαπίστωσε ότι ο κύριος Παπαδόπουλος δεν ήθελε ουσιαστικά τίποτα περισσότερο από το Allesgr.de παρά μόνο να προκαλέσει και να προσβάλει, του ζήτησε με πολύ ευγενικό τρόπο να σταματήσουν τη συζήτησή τους και εάν παρ’ όλα αυτά ο κύριος Παπαδόπουλος ήθελε κάτι περισσότερο, τον παρότρυνε να στείλει ένα email με το αίτημά του στη διεύθυνση του Allesgr.de.

Ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει και να έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση ο κύριος Παπαδόπουλος τηλεφώνησε την Κυριακή 08.02.2016 στις 17:46 πάλι στον κύριο Γκόσιο και άρχισε να του μιλάει με άσχημο τρόπο, καθώς το άτομο που είναι υπεύθυνο για τη σωστή λειτουργία της σελίδας του Allesgr.de στο Facebook μπλόκαρε τον εν λόγω κύριο, γιατί απαντούσε στα σχόλια της ομάδα με πάρα πολύ άσχημο τρόπο, με αποτέλεσμα ο κόσμος να διαμαρτύρεται.

Παρακάτω αναφέρουμε το σχετικό κείμενο για τα σχόλια, το οποίο βρίσκεται πάντα κάτω από κάθε άρθρο της σελίδας του Allesgr.de:

«Το Allesgr.de ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν την γνώμη τους μέσα από την ιστοσελίδα του. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική, την αγγλική ή τη γερμανική γλώσσα, να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.»

Στο δεύτερο τηλεφώνημα ο τρόπος του κ. Παπαδόπουλου ήταν ακόμη πιο άσχημος απέναντι στο Allesgr.de και έτσι ο κ. Γκόσιος φανερά εκνευρισμένος και ενοχλημένος από αυτή την συμπεριφορά, του έκλεισε το τηλέφωνο για να αποφύγει κάθε λεκτική σύγκρουση.

Τελικά ο κύριος αυτός, ενώ τηλεφώνησε για άλλη μία φορά χωρίς να απαντήσει κανείς συνέχισε τις απειλές τους με απειλητικά μηνύματα στον κύριο Γκόσιο, τα οποία και σας παρουσιάζουμε αυτούσια παρακάτω.


Μετά από αυτή την απειλή φυσικά ο κύριος Γκόσιος, ενώ ενημέρωσε αμέσως τον δικηγόρο του ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία έχει ήδη λάβει τα μέτρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κύριος αυτός στο παρελθόν έχει επιτεθεί σε πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Ντίσελντορφ με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Επίσης, έχει εκβιάσει και τραμπουκήσει εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου και του Λυκείου της περιοχής, οι οποίοι απειλήθηκαν ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή.

Θα επαναλάβουμε για άλλη μία φορά. Ο φασισμός δεν περνάει άλλο πια, ειδικά από ανθρώπους, οι οποίοι εδώ και τόσα χρόνια πολεμούν την εξέλιξη της ελληνικής κοινωνίας στη Γερμανία.

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας για παρόμοια περιστατικά ας καλέσει στο 015231075305 . Γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add