ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ: ΜΙΚΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Απριλίου 02, 2017

ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ: ΜΙΚΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Η Κρυσταλλοθεραπεία βασίζει τον τρόπο θεραπευτικής της δράσης επάνω στην ενεργειακή ανατομία. Είναι απαραίτητες αυτές οι γνώσεις για να μπορέσει ο
θεραπευτής να κάνει την απαιτούμενη ενεργειακή διάγνωση. Γενικά, γνώσεις για τους μεσημβρινούς, την αύρα και όλα τα συστήματα που απαρτίζουν την πιο λεπτοφυή ενέργεια ενός ανθρώπου, είναι καλό να αποτελούν ένα βασικό υπόβαθρο του θεραπευτή.
Είναι σημαντικό, όχι μόνο ο κρυσταλλοθεραπευτής, αλλά ο θεραπευτής γενικά, να προσπαθεί να εξελίσσει τις γνώσεις του και να αντιλαμβάνεται τον άνθρωπο ολιστικά, εφόσον ένα θέμα δεν έχει ποτέ μία όψη. Έστω και αν ξεκινά από μία μόνο κατάσταση, σχεδόν πάντα εξαπλώνεται με διαφορετικούς τρόπους στην ενέργεια, στο σώμα και στον ψυχισμό ενός ατόμου.

Παρόλα αυτά, η Κρυσταλλοθεραπεία παραμένει ένας υπέροχος τρόπος να αναζωογονήσετε τη ζωτική σας ενέργεια, έστω και αν δε γνωρίζετε ενεργειακή ανατομία ή δε θέλετε να ασχοληθείτε με αυτήν περεταίρω. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν με απλές τεχνικές, που μπορούν εύκολα να ενταχθούν στην καθημερινότητά σας.

Ας δούμε μερικά παιχνίδια Φωτός, που μπορούν να φέρουν λάμψη στη ζωή μας.

Καλάθι από μπαμπού
Πάρτε ένα καλάθι από μπαμπού και τοποθετήστε μέσα όλες σας τις κρέμες και γεμίστε το με ροζ Χαλαζίες. Αυτό θα εμποτίσει τις κρέμες σας με θετικές ποιότητες. Καλό θα είναι να έχετε ήδη ενεργοποιήσει τα ορυκτά σας να εκπέμπουν τις ποιότητες της ομοεφιάς και του κάλλους, κάτι που είναι γνώριμο στο χαρακτήρα αυτού του ορυκτού.

Σφαίρα λευκού Χαλαζία
Πάρτε μία σφαίρα λευκού Χαλαζία, σε μέγεθος που μπορείτε να την κρατήσετε άνετα στο χέρι σας. Περάστε όλο το σώμα σας με αυτήν αριστερόστροφα, αν θέλετε να αποφορτιστείτε και δεξιόστροφα, αν θέλετε να τονωθείτε. Μπορείτε επίσης να απλώσετε στο σώμα σας αμυγδαλέλαιο με αιθέρια έλαια, όπως το φασκόμηλο και η λεβάντα, για καθαρισμό και χαλάρωση, ή δεντρολίβανο και βασιλικό για τόνωση και ενεργητικότητα.

Μασαζοκρύσταλλος
Πάρτε έναν μασαζοκρύσταλλο και εφαρμόστε πιέσεις στο κάτω μέρος του πέλματος. Αν θέλετε να γίνεται πιο δημιουργικοί, μπορείτε να βρείτε χάρτες ρεφλεξολογίας και να κάνετε τις πιέσεις σας εκεί όπου χαρτογραφεί ο χάρτης το κάθε όργανο. Είναι ένας τρόπος που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να γειωθείτε.

Ενεργειακό κουκούλι
Δημιουργήστε ένα μεγάλο οβάλ κύκλο από κομμάτια του ορυκτού που αισθάνεστε ότι έχετε πραγματικά ανάγκη να απορροφήσετε σε όλο σας το σύστημα. Οραματιστείτε το σαςν ένα ενεργειακό κουκούλι και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει μέσα σε αυτό. Μερικές ιδέες είναι:

Ροζ Χαλαζίας: μπορεί να απελευθερώσει από το άγχος και να σας προσφέρει μία γλυκιά, χαλαρωτική ενέργεια.
Αβεντουρίνη: χαλαρώνει το συναισθηματικό στρες και προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη
Καπνώδης Χαλαζίας: αποφορτίζει, καθαρίζει και γειώνει
Λάπιζ Λάζουλι: δίνει νοητική διαύγεια, επικέντρωση και σοφία

Τα ορυκτά αξίζουν να μπουν στη ζωή σας. Πειραματιστείτε μαζί τους και κάντε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και χρωματιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add