Survivor | Δείτε τα στατιστικά των παικτών. Ειρήνη, Στέλιος στην κορυφή. Τσάγκ, Νάργες στο τέλος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Απριλίου 02, 2017

Survivor | Δείτε τα στατιστικά των παικτών. Ειρήνη, Στέλιος στην κορυφή. Τσάγκ, Νάργες στο τέλος


Τεράστιο πλήγμα στους «Μαχητές»: Έφυγε ο πολυτιμότερος παίκτης του  
Tο πλήγμα στους Μαχητές μετά το σοβαρό τροχαίο που είχαν είναι τεράστιο. Η Ειρήνη Κολιδά έσπασε δύο πλευρά και αποχώρησε από το ριάλιτι έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό νικών από όλους τους παίκτες που συνέχιζαν έως εκείνη τη στιγμή στο Survivor!

Η Ειρήνη έφυγε από την παραλία με 41 νίκες σε 62 αγώνες που έδωσε, με ποσοστό νικών δηλαδή στο 66,1%. Ακολουθούν οι Στέλιος Χανταμπάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου, την ώρα που η Λάουρα Νάργες είναι τελευταία με 13 νίκες σε 40 αγώνες (32,5%).
_______________________



Πιθανότατα να υπάρχει ένσταση στο «πολυτιμότερος παίκτης του Survivor» καθώς η Κολιδά για παράδειγμα έδινε μάχες με την Λάουρα ενώ ο Μάριος με τους δυνατούς άνδρες των Διάσημων. Ωστόσο από τη στιγμή που οι ομάδες είναι μικτές και οι νίκες μετρούν το ίδιο, η Ειρήνη ήταν η πιο πολύτιμη με βάση τη στατιστική.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ


ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

Το πρόβλημα για τους Μαχητές μεγαλώνει καθώς και ο δεύτερος καλύτερος παίκτης τους τραυματίστηκε στο τροχαίο. Ο λόγος για τον Μάριο Ιωαννίδη ο οποίος θα μείνει για τουλάχιστον ένα μήνα εκτός παιχνιδιού και είναι άγνωστο αν θα επανέλθει.

Πλέον, το καλύτερο ποσοστό το έχει η Σάρα (51,5%), ενώ ακόμα ένας παίκτης είναι οριακά πάνω από το 50%. Συγκεκριμένα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που έχει 34 νίκες και 33 ήττες.
_______________________


Την ίδια ώρα οι Διάσημοι έχουν έξι παίκτες με περισσότερες νίκες από ήττες, ενώ οι τρεις από αυτούς έχουν ποσοστό πάνω από 60%. Γίνεται αντιληπτό ότι αν δεν υπάρξει ανακατανομή των ομάδων, τα αγωνίσματα θα χάσουν το ενδιαφέρον τους.

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
_______________________


ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

Πηγή:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add